latin dj/producer

Tommy Tequila is a rising star in de Latin scene. De Amsterdamse Latin DJ/producer met zowel Nederlandse als Colombiaanse roots, begon al op extreem jonge leeftijd met optreden en produceren van zijn eigen muziek. Inmiddels heeft hij al vele grote optredens achter zijn naam staan en eigen tracks uitgebracht.

Het muzikale talent van Tommy Tequila werd als eerste ontdekt door Beats2Dance Radio waar hij zelfs zijn eigen show kreeg. Al snel volgden succesvolle optredens en livestreams bij de nationale radiostations WildFM en FunX en volgden grote Nederlandse clubs en festivals als Paradiso, Panama
Amsterdam, Electronic Picnic , ZAND, AfroLatin Scheveningen en koningsnacht Purmerend.

Als producer timmert Tommy Tequila ook al enige tijd hard aan de weg. Naast zijn laatste single Mirala, boekt hij successen met zijn remixes van ‘Mas Que Nada’, ‘El Tiburón’, ‘You Sang To Me’, ‘Smooth’, ‘No Me Digas Que No’ en ‘I Know What You Want’. De typische Tommy Tequila sound is vrolijk en dansbaar en ondanks zijn jonge leeftijd heeft hij als producer nu al zijn eigen stijl ontwikkeld, welke is gebaseerd op jarenlange ervaring en zijn grote liefde voor latin muziek. Tijdens optredens in Spanje in 2022 ont-stond een samenwerking met de Spaanse zanger Pablo Cubher wat resulteerde in twee nieuwe singles ‘Amor lo Siento’ en ‘Acariciame’, die zeer binnenkort uit zullen komen.

Tommy Tequila is zonder twijfel een Latin artiest die snel rijzende is en zowel nationaal als internationaal steeds bekendheid geniet.