latin dj/producer

Tommy Tequila is een jonge talentvolle Latin DJ/producer met zowel Nederlandse als Colombiaanse roots. Tommy begon op 9-jarige leeftijd met het maken van muziek. Zijn DJ-talent werd als eerste ontdekt doorBeats2Dance Radio waar hij op extreem jonge leeftijd zelfs zijn eigen radioshow kreeg. Succesvolle optredens en livestreams volgden bij nationale radiostations als WildFM en FunX en grotere clubs als Paradiso Amsterdam.

Tommy heeft ondanks zijn jonge leeftijd zowel als DJ en als producer zijn eigen stijl ontwikkeld die is gebaseerd op zijn liefde voor latin muziek. De typische Tommy Tequila sound is vrolijk en dansbaar en met zijn uitstekende DJ-vaardigheden is Tommy Tequila een graag geziene gangmaker op feesten en evenementen. Het doel van Tommy is de Latin muziek bekender en toegankelijker te maken in Nederland.

Daarom timmert Tommy Tequila ook als producer aan de weg. Zo bracht hij recentelijk de tracks ‘Tequila Party’, ‘Bunda’ en 'Las Chancletas' uit. Zijn remixes van ‘Mas Que Nada’, ‘El Tiburón’, 'You Sang To Me' en 'Smooth' krijgen veel support van DJ’s en er staan voor de komende maanden een aantal interessante nieuwe releases gepland die de ontwikkeling van Tommy als rising star binnen de Latin muziek zullen aantonen.